Ultimile noutati:

 • Iulie, 2017POT SI EU!

  Tinerii cu dizabilitati au abilitati. Este nevoie ca aceste abilitati sa fie descoperite, dezvoltate si valorificate. De ce? Pentru ca si acesti tineri sa fie activi in societatea noastra, o societate a diversitatii si incluziunii.
  Lipsa deprinderilor de autonomie personala si sociala este o reala dificultate care impiedica integrarea acestor tineri. VivArt – Centrul de ArtTerapie si Psihologie dezvolta un program axat pe formarea autonomiei si deprinderilor de viata independenta.
  BENEFICIARI PROIECT: maxim 6 tineri cu dizabilitati medii /usoare
  SCOPUL PROIECTULUI: Cresterea calitatii vietii si integrarea sociala a tinerilor cu dizabilitati usoare si medii.
  OBIECTIV:
  Dezvoltarea autonomiei personale si sociale a tinerilor cu dizabilitati usoare si medii prin participarea zilnică la un program de ergoterapie pentru a deprinde autoîngrijirea şi simţul responsabilităţii personale devenind astfel încrezători în forţele proprii, mai independenţi si cu sanse reale de integrare sociala/piata muncii
  PROGRAM: luni-vineri 9 -13 sau doar in anumite zile din saptamana
  UNDE: sediul VivArt, str. Herculane, nr.24
  Pentru mai multe informatii ne puteti contacta: contact@vivart.ro sau pe
  facebook.

 • Evenimente trecute

  Mai 25, 2015Colorăm Vieți - Misiunea 500

  Campania ”Colorăm vieți” începe cu punerea în vânzare a 500 de genți unicat, produse în Nepal, din vânzarea cărora, 20% din totalul veniturilor vor fi virați catre VivArt- Centrul de Artterapie și Psihologie pentru a-și desfășura cu success activitățile planificate în cadrul proiectului ”Pot și eu!”.
  Mai multe informatii

 • Decembrie 15, 2013Proiectul "Arta - O punte spre intelegere" se desfasoara sub forma a doua ateliere de creatie, in care se realizeaza martisoare.
 • Decembrie 1, 2012Lansam site-ul organizatiei, unde puteti afla mai multe informatii despre noi.
 • Noiembrie 14, 2012Initiem proiectul: „Artterapia la copiii cu deficiente de auz si/sau deficiente asociate”.
 • August 30, 2012Luam fiinta, datorita sponsorilor. Multumim

Campania 2%:

Sustineti proiectele noastre donand 2% din impozitul pe venit sau 20% din impozitul pe profit

Despre VIVART

VivArt a luat fiinta din dorinta de a sprijini copiii si parintii aflati in dificultate prin metode terapeutice altfel decat cele conventionale, intr-un spatiu primitor, cu mijloace si metode agreabile, creative, usor acceptate de copii.

VIVART - Centrul de artterapie si psihologie este o asociatie non-profit care ofera servicii de art-terapie si psihologie, activitati educativ-creative şi activităţi de formare profesională destinate dezvoltării bio-psiho-sociale a beneficiarilor.

Specialistii VIVART:

Specialistii care se adreseaza si intervin prin programele de evaluare, recuperare, stimulare, dezvoltare, integrare senzoriala dupa stimulare si consiliere psihologica sunt profesionisti cu aproape 12 ani de activitate in domeniul art-terapiei si psihologiei, mai exact de cand aceasta metoda de psihoterapie, ce utilizeaza procesele creative, a fost implementata in tara noastra, in cadrul unui centru pilot de diagnostic si art-terapie, infiintat de artistul plastic si psihologul Doina Pocioianu, in Timisoara.

Formarile art-terapeutilor, psihopedagog-ului si psihologului, in acest domeniu, al art-terapiei, s-au realizat de-a lungul acestor ani, de catre specialisti ai unor organizatii din Marea Britanie ca: Music as Therapy, Muzika Charitable Trust, Pandora's Daughter, Action Space Mobile.

Specialistii centrului au scris sau prezentat diverse lucrari si articole, cu tematica art-terapiei, psihologiei si psihomotricitatii in diverse reviste de specialitate, in ziarele locale sau in cadrul unor conferinte.Deasemenea, intreaga echipa a centrului a fost in postura de traineri pe domeniile de art-terapie, psihologie si psihomotricitate in cadrul unor conferinte de art-terapie sau arte combinate, organizate la nivel national.

Echipa VIVART:

Membrii fondatori: